ΡΟΚΑ-ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ



3 ματσάκια ρόκα
15 τοματίνια ή 2 ντομάτες
125 γρ. παρμεζάνα κομμένη σε πολύ λεπτές φέτες
Για τη vinegrette:
40 ml βαλσαμικό ξίδι
60 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
αλάτι

Πλένετε καλά τη ρόκα και τα τοματίνια. Kόβετε με τα χέρια τα φύλλα ρόκας σε κομμάτια 5-6 εκατοστών και τα τοματίνια στη μέση ή τις ντομάτες σε φέτες. Tα βάζετε όλα μαζί στην σαλατιέρα. Χτυπάτε με σύρμα το λάδι, το βαλσαμικό ξίδι και το αλάτι σε ένα μπολ και περιχύνετε τη σαλάτα. Τέλος, βάζετε από πάνω την παρμεζάνα και σερβίρετε.


Κύριο Συστατικό : Ρόκα , Παρμεζάνα
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινο
Χώρα Προέλευσης: Ιταλία
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 6
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV