ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ



4 πατάτες
3/4 φλιτζάνι λάδι
1/3 φλιτζάνι ξύδι ή λεμόνι
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
1/4 ματσάκι μαϊντανό
1 κρεμμύδι
αλάτι και πιπέρι

Καθαρίζετε και κόβετε τις πατάτες στα οχτώ. Βράζετε τις πατάτες. Εν τω μεταξύ σε ένα μπολ ανακατεύετε το λάδι, το ξύδι, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι. Τοποθετείτε τις πατάτες σε πιατέλα, ρίχνετε από πάνω το μείγμα του λαδιού. Γαρνίρετε με το μαϊντανό και το κρεμμύδι ψιλοκομμένα.


Κύριο Συστατικό : Πατάτα
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινο
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV