ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ



1/4 λάχανο άσπρο
1/8 λάχανο κόκκινο
1 καρότο
1 πιπεριά κόκκινη μεγάλη
1 πιπεριά πράσινη κέρατο
1 ρίζα σέλινο
1/4 ματσάκι μαϊντανό
1/2 λεμόνι στυμμένο
αλάτι
λάδι

Πλένετε τα λαχανικά πολύ καλά. Κόβετε τα λάχανα σε πολύ μικρές λωρίδες. Τρίβετε τα καρότα στον τρίφτη στο χοντρό. Κόβετε τις πιπεριές σε πολύ μικρά κομμάτια. Ψιλοκόβετε το σέλινο και τον μαϊντανό. Το τοποθετείτε σε μία σαλατιέρα ή ένα μπολ και προσθέτετε το λεμόνι. Αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε προσεκτικά. Προσθέτετε το λάδι.


Κύριο Συστατικό : Λάχανο λευκό και κόκκινο
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινο
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος :
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV