ΛΟΛΑ ΚΑΙ ΡΟΚΑ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ



1 λόλα
1 αντίβ
3 πιπεριές (κόκκινη, πορτοκαλί και κίτρινη) κομμένες σε julienne
2 ματσάκια ρόκας
Για τη vinegrette:
60 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
40 ml κόκκινο ξίδι
αλάτι

Xωρίζετε το αντίβ σε φύλλα και κόβετε τις πράσινες σαλάτες (ρόκα και λόλα) με το χέρι σε κομμάτια 6-7 εκατοστών. Βάζετε όλα τα λαχανικά μέσα στη σαλατιέρα, μαζί με τα μισά από τα μπαστουνάκια πιπεριάς. Eτοιμάζετε τη vinegrette, χτυπώντας με σύρμα το ξίδι, το ελαιόλαδο και το αλάτι. Περιχύνετε τη σαλάτα. Γαρνίρετε με τα υπόλοιπα μπαστουνάκια πιπεριάς.


Κύριο Συστατικό : Λόλα , Ρόκα
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινο
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV