ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΒΡΑΣΤΑ



1 κιλό κολοκυθάκια
1/2 φλιτζάνι λάδι
λεμόνι όσο θέλετε
αλάτι

Καθαρίζετε τα κολοκυθάκια και τα βράζετε σε αλατισμένο νερό έως μαλακώσουν περίπου 15 λεπτά;. Μόλις βράσουν τα κόβετε σε ροδέλες ή τα αφήνετε ολόκληρα. Σερβίρονται με λαδολέμονο.


Κύριο Συστατικό : Κολοκυθάκια
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινο
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρολα
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV