BURGER ΜΕ ΨΗΤΑ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

2 ψωμάκια για burger
150 γρ. κιμά από μοσχαρίσια λάπα PORKY
150 γρ. κιμά από μοσχαρίσιο στήθος PORKY
50 γρ. φιστίκι Αιγίνης τριμμένο ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ
100 γρ. κατσικίσιο τυρί
½ ντομάτα FARMER REPUBLIC
Λίγο ρόκα FARMER REPUBLIC
50 γρ. μαγιονέζα
20 γρ. μουστάρδα
10 γρ. κάπαρη
5 σπαράγγια FARMER REPUBLIC
1 κρεμμύδι FARMER REPUBLIC
Ελαιόλαδο secos
Αλάτι, πιπέρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τους κιμάδες με το φιστίκι, αλάτι και πιπέρι. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι που έχει κάψει ψήνουμε το μπιφτέκι και από τις 2 πλευρές σε μέτρια φωτιά. Αν είναι πολύ χοντρό το βάζουμε και 2 λεπτά στο φούρνο στους 180 βαθμούς. Ψήνουμε σε τηγάνι ελαφρώς τα ψωμάκια από τη μέσα πλευρά. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και την κάπαρη. Αλατοπιπερώνουμε καλά τα σπαράγγια και τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο, τα ψήνουμε σε τηγάνι με σχάρα 8 λεπτά. Στο ίδιο τηγάνι ψήνουμε και το κρεμμύδι που το έχουμε κόψει σε ροδέλες. Συνθέτουμε το burger βάζοντας κάτω την αλοιφή, το μπιφτέκι, τη ντομάτα, το κατσικίσιο τυρί και τη ρόκα. Σερβίρουμε το burger μαζί με τα σπαράγγια και το κρεμμύδι.


Κύριο Συστατικό : Αρνί Γάλακτος
Είδος Πιάτου : Σνακ
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 8 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : Εκπομπή Μαγειρεύουμε Παρέα


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV