ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ



6 ντομάτες
6 μικρά κρεμμύδια
4 αυγά
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά τριμμένη φρυγανιά
αλάτι και πιπέρι

Κόβετε τα κρεμμυδια σε πολύ λεπτές ροδέλες. Βουτάτε τις ντομάτες σε βραστό νερό, τις ξεφλουδίζετε, αφαιρείτε τα σπόρια και τις κόβετε σε μικρούς κύβους. Σοτάρετε τα κρεμμύδια στο λάδι. Προσθέτετε τις ντομάτες, τις αφήνετε να ψηθούν για 1 λεπτό και προσθέτετε τη φρυγανιά. Αλατοπιπερώνετε κατά βούληση και ψήνετε σε πολύ χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά Χτυπάτε ελαφρά τα αυγά, τα προσθέτετε στη σάλτσα, ανακατεύετε και αφήνετε να σιγοψηθούν για 3-4 λεπτά.


Κύριο Συστατικό : Αυγά
Είδος Πιάτου : Πρωινό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV