ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΕ ΓΑΡΙΔΟΣΑΛΑΤΑ & ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ 1000 ΝΗΣΙΑ, ΕΛΑΦΡΑ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΜΕΝΤΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

1 Κρουασάν βουτύρου
50 γρ. Ψίχα γαρίδας βρασμένη
10 ml. KNORR ΥΓΡΟΣ ΖΩΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΟΣ ΟΣΤΡΑΚΟΕΙΔΗ 1 Lt
60 ml. HELLMANN'S ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ 1000 ΝΗΣΙΑ 3 Lt
1 φέτα Μαρούλι ή γαλλική σαλάτα
2-4 ψιλοκομμένα φύλλα Μέντας
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Βράζουμε τις γαρίδες με τον Knorr Υγρό Ζωμό Τελειώματος Οστρακοειδή σε 500ml. νερό. Στη συνέχεια, αφού βράσουν οι γαρίδες, τις παγώνουμε.
Σε μια μπασίνα ρίχνουμε το Hellmann's Dressing 1000 Island, τα ψιλοκομμένα φύλλα της μέντας και τις γαρίδες και ανακατεύουμε.
Ανοίγουμε το κρουασάν στη μέση, τοποθετούμε το φύλλο μαρουλιού και από πάνω βάζουμε τη γαριδοσαλάτα. Κλείνουμε και σερβίρουμε με ψητά λαχανικά σχάρας.


Κύριο Συστατικό : Αυγό
Είδος Πιάτου : Πρωινό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 5 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 1
Πηγή : Knorr


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV