ΒΑΦΛΕΣ ΜΕ ΒΡΩΜΗ



200γρ. μαλακό βούτυρο
130γρ. ζάχαρη
3 αυγά
130γρ. κρέμα γάλακτος
1 μπουκαλάκι άρωμα από ρούμι
75γρ. αλεύρι
75γρ. λεπτές νιφάδες βρώμης
ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα

Βάζετε βούτυρο στη βαφλιέρα,κλείνετε και ζεσταίνετε. Χτυπήστε το βούτυρο με τη ζάχαρη,τα αυγά, την κρέμα γάλακτος και το άρωμα από ρούμι σε αφρό. Ανακατέψτε το αλεύρι και τις νιφάδες βρώμης. Βάζετε περίπου 2κ.σ. ζύμης στη μέση της κάτω επιφάνειας ψησίματος και κλείνετε την βαφλιέρα. Ψήνετε κάθε βάφλα περίπου 3’ έως ότου πάρει χρυσό-καφέ χρώμα. Τοποθετείτε τις έτοιμες βάφλες σε μια σχάρα γλυκού και πασπαλίστε με ζάχαρη άχνη όσο είναι ακόμη ζεστές.


Κύριο Συστατικό : Νιφάδες Βρώμης
Είδος Πιάτου : Πρωινό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Βέλγιο
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 3 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Βαφλιέρα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 8
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV