ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ Β-52



2 cl καφέ creme de cacao
2 cl Baileys
1 cl δυνατό ρούμι

Βάζουμε σε ένα σφηνακοπότηρο χωρητικότητας περίπου 6 cl την creme de cacao.Αφήνουμε το Baileys να τρέξει πάνω από ένα κουτάλι,έτσι ώστε να προκύψουν δύο στρώσεις λικέρ.Τώρα προσθέτουμε το ρούμι πάλι πάνω από το κουτάλι - και αυτή η στρώση ρούμι πρέπει να μην αναμιχθεί.Με ένα σπίρτο βάζουμε φωτιά στο ρούμι, βάζουμε ένα κοντό καλαμάκι στο ποτήρι και το πίνουμε αμέσως όλο.


Κύριο Συστατικό : Ρούμι
Είδος : Ποτό
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV