ΓΛΥΚΙΑ ΖΥΜΗ



170 γρ άχνη ζάχαρη
400 γρ ανάλατο βούτυρο (μαλακωμένο)
1 αυγό
1 λοβό βανίλιας (μόνο τους σπόρους)
5 ml (1 κτγ) εκχύλισμα βανίλιας
500 γρ σκληρό αλεύρι

Συνδυάστε όλα τα υλικά (εκτός από το αλεύρι) σε ένα μπολ. Χτυπήστε τα με τον Αναδευτήρα Κ, σε χαμηλή ταχύτητα, μέχρι να αφομοιωθούν. Προσθέστε το αλεύρι και συνεχίστε να χτυπάτε, μέχρι το μείγμα να γίνει απαλό, όχι περισσότερο. Τοποθετήστε το στην επιφάνεια εργασίας, και πατήστε το, μέχρι να γίνει όσο το δυνατόν λεπτότερο. Αφήστε το να κρυώσει στο ψυγείο, για τουλάχιστον 30 λεπτά, πριν το ξεπδιπλώσετε.


Κύριο Συστατικό : -
Είδος Πιάτου : Ψωμιά , Πίτες
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 6
Πηγή : Βιβλίο Συνταγών Cooking Chef


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV