ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΔΟΠΙΤΑ



1/2 κιλό φύλλο κρούστας
300 γρ. παστουρμά σε λεπτές φέτες
3-4 ντομάτες
500 γρ. κασέρι σε λεπτές φέτες
150 γρ. βούτυρο λιωμένο
αλάτι και πιπέρι

Απλώνουμε τα μισά φύλλα,ένα ένα ξεχωριστά και τα βουτυρώνουμε στον πάτο του ταψιού. Προσθέτουμε τον παστουρμά πάνω στα φύλλα μετά το κασέρι και την ντομάτα. Αλατοπιπερώνουμε και κλείνουμε την πίτα με τα υπόλοιπα φύλλα τα οποία βουτυρώνουμε ένα ένα. Ψήνουμε την πίτα στους 200°C για 30’-40’. Εναλλακτικά αν θέλουμε κάνουμε πιτάκια,τοποθετώντας τα υλικά της γέμισης με τον ίδιο τρόπο πάνω σε λωρίδες από φύλλο κρούστας και τυλίγοντας σε τρίγωνα.

ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΔΟΠΙΤΑ
Κύριο Συστατικό : παστουρμάς
Είδος Πιάτου : Ψωμιά , Πίτες
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 40 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 8-10
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV