ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ, ΠΑΤΑΤΑ, ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΤΥΡΙ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

1 φύλλο σφολιάτα
½ κουνουπίδι
4 πατάτες μέτριες
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
50 γρ. μπλε τυρί
εστραγκόν
8 φέτες μπέικον
παρμεζάνα
1 αυγό
50 γρ. κρέμα γάλακτος
ζωμός κότας
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας στο μέγεθος της φόρμας.
Βράζουμε το κουνουπίδι και τις πατάτες σε ζωμό κότας, μέχρι να μαλακώσουν.
Σ΄ ένα αντικολητικό τηγάνι σοτάρουμε με λίγο λάδι τα κρεμμυδάκια και το μπέικον. Προσθέτουμε λίγο ζωμό κότας και αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί για 5 λεπτά.
Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και προσθέτουμε το χτυπημένο αυγό, το μπλε τυρί και το εστραγκόν και ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε το μείγμα στην φόρμα με την σφολιάτα, ρίχνουμε από πάνω φρυγανιά με λίγο παρμεζάνα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 20 λεπτά.


Κύριο Συστατικό : Σφολιάτα , Κουνουπίδι
Είδος Πιάτου : Ψωμιά , Πίτες
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 45 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος , Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : New Line


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV