ΤΥΡΟΨΩΜΟ



1 ποτήρι λάδι
1 ποτήρι γάλα
2 ποτήρια αλεύρι
3 κουτ. μπείκιν πάουντερ
4 αυγά
500 τυρί φέτα τριμμένη στο χέρι

Σε λεκάνη χτυπάμε τα αυγά ρίχνουμε το γάλα το λάδι και το αλεύρι και το μπείκιν πάουντερ και στο τέλος το τυρί. Τα υλικά θα μας δημιουργήσουν ένα χυλό ο οποίος θα τοποθετηθεί σε ένα λαδωμένο ταψί αφού το πασπαλίσουμε με σιμιγδάλι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σους 180 βαθμούς για 1 ώρα περίπου.


Κύριο Συστατικό : Τυρί
Είδος Πιάτου : Ψωμιά , Πίτες
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 1 Ώρα
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team Chef Marios Glykas


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV