ΡΟΛΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ



750 γρ φύλλα σπανάκι
1 ψιλοκομμένη σκελίδα σκόρδο
2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
225 γρ φέτα,κομμένη κυβάκια
1 πακέτο έτοιμο φύλλο ζύμης,περίπου 400 γρ
λάδι για το τηγάνισμα

Καθαρίζουμε το σπανάκι,το πλένουμε και το αφήνουμε να στραγγίξει. Το τσιγαρίζουμε σε ένα τηγάνι με 2 κ.σ. ελαιόλαδο,μαζί με το ψιλοκομμένο σκόρδο και τα κρεμμύδια,και τα αφήνουμε να στραγγίξουν καλά.Προσθέτουμε το τυρί κομμένο μικρά κυβάκια και ανακατεύουμε.Από το έτοιμο φύλλο κόβουμε τρίγωνα,παίρνουμε κάθε φορά 2,τα βάζουμε το ένα πάνω στο άλλο και αδειάζουμε επάνω τους 1 κ.σ. γέμιση.Ραντίζουμε τις άκρες της ζύμης με λίγο νερό και τις διπλώνουμε προς το κέντρο.Τυλίγουμε τα φύλλα και πιέζουμε τις άκρες να κολλήσουν.Τηγανίζουμε τα ρολάκια σε καυτό λάδι περίπου για 5 λεπτά το κάθε ένα ώσπου να ροδοκοκκινίσουν.




Κύριο Συστατικό : Σπανάκι
Είδος Πιάτου : Ψωμιά , Πίτες
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV