ΨΩΜΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΓΚΡΑΤΙΝΕ



400 γρ. χωριάτικο ψωμί
4 σκελίδες σκόρδο
4 κουταλιές ελαιόλαδο
140 γρ. γραβιέρα τριμμένη
3 ποτήρια χλιαρό νερό
αλάτι

Κόβετε το ψωμί σε πολύ λεπτές φέτες και τις απλώνετε σε ένα πήλινο σκεύος. Καθαρίζετε τα σκόρδα. Σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο, τα σοτάρετε ολόκληρα. Προσθέτετε το νερό και αλάτι. Μόλις τα υλικά πάρουν μία βράση, περιχύνετε το ψωμί. Αλατίζετε, πουδράρετε με την τριμμένη γραβιέρα και γκρατινάρετε στο φούρνο, στους 180°C για 10 λεπτά, στο ίδιο σκεύος.


Κύριο Συστατικό : Ψωμί
Είδος Πιάτου : Ψωμιά , Πίτες
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης:
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος , τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 6
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV