ΜΥΔΙΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ & BOTANA



1 Κιλό μύδια
8 Σκελίδες σκόρδο
2 Πιπεριές κόκκινες φλωρίνης ψιλοκομμένες
2 Κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 Κούπα του κρασιού χυμό λεμονιού
1 Κούπα του κρασιού λευκό ξηρό λευκό κρασί
1 Ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο
1 Ματσάκι βασιλικό ψιλοκομμένο
Αλάτι-Πιπέρι φρέσκο

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε μέσα το λάδι να κάψει ελαφρά και ρίχνουμε να τσιγαριστούν μέσα τα βότανα μας, το βασιλικό , το μαϊντανό, το σκόρδο , την πιπεριά και τέλος τα μύδια. Κατόπιν τα σβήνουμε με το χυμό λεμονιού και το κρασί μας, αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά. Σερβίρουμε ζεστά σε ένα μπολ


Κύριο Συστατικό : Μύδια
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 25 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team Chef Marios Glykas


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV