ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ



3 Αυγά
1 Κουταλάκι oyster sauce
3 Σταγόνες σάλτσα ψαριού
1 Κουταλάκι του γλυκού πιπέρι άσπρο και αν θέλετε μπορείτε να βάλετε λιγότερο
1/4 Κουταλάκι sesame oil
1/2 Κρεμμύδι κόκκινο κομμένο σε φέτες
5 Γαρίδες καθαρισμένες
1 Κουταλάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

Σπάμε τα αυγά μας και ρίχνουμε μέσα τις γαρίδες και όλα τα υπόλοιπα υλικά μας εκτός από το κρεμμύδι και τα αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα μέχρι να πάρουν οι γαρίδες και τα αυγά την μυρωδιά τους . Σε ένα τηγάνι αντικολλητικό προσθέτουμε τα κρεμμύδια μας και τα καίμε μέχρι να μαραθούν και στην συνέχεια ρίχνουμε το μείγμα με όλα τα υλικά μας και ανακατεύουμε συνέχεια σαν να φτιάχνουμε αυγά σκραμπλ. Όταν τελειώσουμε το ψήσιμο τοποθετούμε την ομελέτα μας σε ένα οβάλ σκεύος μικρό για να πάρει την φόρμα που θέλουμε και καλή μας όρεξη


Κύριο Συστατικό : Αυγά
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 1 Ώρα
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team Chef Marios Glykas


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV