ΣΟΥΠΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ



1 Καρπούζι μικρό
5 Φιλαράκια φρέσκο βασιλικό
1/2 Κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Παίρνουμε το multi σαν αρχή. Κατόπιν κόβουμε το καρπούζι και το καθαρίζουμε από τα σποράκια και κρατάμε λίγο για το τέλος για να γαρνίρομαι την σούπα μας από καρπούζι. Ρίχνουμε όλα τα υλικά μας στο multi και τα χτυπάμε για 2 λεπτά μέχρι να πολτοποιηθούν όλα καλά και βάζουμε το μείγμα μας στο ψυγείο για να παγώσει και να την σερβίρουμε με κομματάκια καρπουζιού σε κύβους και καλή σας όρεξη


Κύριο Συστατικό : Καρπούζι
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : Μούλτι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team Chef Marios Glykas


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV