ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΕΦΤΕ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΖΩΜΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

600 γρ. λουκάνικο κεφτέ SARY
250 γρ. μανιτάρια λευκά σε φέτες
250 γρ. πατάτες Γαλλικές
200 ml. ζωμό κοτόπουλου
40 γρ. μουστάρδα
40 ml. κρέμα γάλακτος
40 γρ. βούτυρο
Θυμάρι, ρίγανη
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Βάζουμε τις πατάτες σε κατσαρόλα με βραστό αλατισμένο νερό για 5 λεπτά. Σε ένα τηγάνι που έχει κάψει βάζουμε βούτυρο, ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις βραστές πατάτες αφού πρώτα τις κόβουμε στα 4. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και αφού ψηθούν και αυτά, βάζουμε στο τηγάνι και το λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες. Περιμένουμε να ψηθούνε όλα μας τα υλικά. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, Θυμάρι, ρίγανη και ανακατεύουμε. Βάζουμε ζωμό, κρέμα γάλακτος, μουστάρδα και αφήνουμε για περίπου 5 λεπτά μέχρι να αρχίσουν να δένουν τα υγρά.

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΕΦΤΕ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΖΩΜΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ
Κύριο Συστατικό : Λουκάνικο Κεφτέ
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα, Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Εκπομπή Μαγειρεύουμε Παρέα


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV