ΚΡΕΜΜΥΔΟΣΟΥΠΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

100 γρ. κόκκινο κρεμμύδι
200 γρ. λευκό κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
4 λεπτές φέτες χωριάτικο ψωμί
1200 ml. ζωμό κότας
Ελαιόλαδο
50 γρ. παρμεζάνα
Αλάτι, πιπέρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Κόβουμε σε φέτες τα κρεμμύδια και τα σκόρδα και το βάζουμε σε ένα τηγάνι που έχει κάψει με λίγο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Όταν πάρουν χρυσαφένιο χρώμα περίπου σε 10 λεπτά, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το ζωμό. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για περίπου 35 λεπτά ακόμα σε μέτρια φωτιά.
Αλατοπιπερώνουμε ξανά και βάζουμε τη σούπα στα πιάτα. Βάζουμε από μία λεπτή φέτα ψωμιού από επάνω, απλώνουμε την παρμεζάνα και την καίμε με ένα φλόγιστρο. Αν δεν έχουμε βάζουμε το ψωμί με την παρμεζάνα στο γκριλ σε δυνατή φωτιά.

ΚΡΕΜΜΥΔΟΣΟΥΠΑ
Κύριο Συστατικό : Κρεμμύδι
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ισπανία
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 45 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Εκπομπή Μαγειρεύουμε Παρέα


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV