ΦΕΤΑ ΠΑΝΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΦΙΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

1 κομμάτι φέτα σκληρή 200 γρ.
Αλεύρι για το πανάρισμα
2 αυγά
100 γρ. σουσάμι
50 γρ φιστίκι Αιγίνης ψιλοκομμένο ΚΑΛΑΘΕΡΗ
Σγουρή κόκκινησαλάτα FARMER REPUBLIC
Σγουρή πράσινησαλάτα FARMER REPUBLIC
50 ml. Ελαιόλαδο SECOS
30 ml. μέλι
10 ml. Ξύδι μπαλσάμικο
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Πανάρουμε την φέτα περνώντας πρώτα από ένα πιάτο με αλεύρι, μετά από ένα πιάτο με τα αυγά χτυπημένα και τέλος σε τρίτο πιάτο που έχουμε βάλει μέσα το σουσάμι με το τριμμένο φιστίκι. Πατάμε καλά τη φέτα στο φιστίκι για να κολλήσει. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λάδι να κάψει περίπου στους 180 βαθμούς και βάζουμε μέσα τη φέτα. Τηγανίζουμε περίπου 30 δευτερόλεπτα από κάθε πλευρά περιμένοντας να πάρει ωραίο χρώμα. Βγάζουμε τη φέτα και την αφήνουμε επάνω σε απορροφητικό χαρτί. Σε ένα μπολ χτυπάμε με ένα σύρμα χειρός το ελαιόλαδο, το μέλι και το ξύδι. Προσθέτουμε τα λαχανικά που τα έχουμε κόψει σε μικρότερα κομμάτια με τα χέρια μας και τα ανακατεύουμε. Σερβίρουμε σε πιάτο τη σαλάτα με τη φέτα και ρίχνουμε λίγο μέλι επάνω από τη φέτα.


Κύριο Συστατικό : Φέτα
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 2 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 2 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Εκπομπή Μαγειρεύουμε Παρέα


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV