ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ



2 Τεμάχια μπρόκολο
8 Κουταλιές τις σούπας παρμεζάνα
3 Σκελίδες σκόρδο
3 Πράσα (τα πράσα τα χρησιμοποιούμε πάντα στις σούπες βελουτέ για ένα και μόνο λόγο επειδή είναι γλυκά και δεν έχουν σπιρτάδα για να μας χαλάσουν την γεύση)
3 Πατάτες καθαρισμένες
1 Ποτήρι του νερού κρέμα γάλακτος
1 Κουτάλι σούπας αλάτι
1 Κουταλάκι του γλυκού πιπέρι

Βράζουμε σε μία κατσαρόλα τις πατάτες, τα πράσα, το μπρόκολο και τα σκόρδα μέχρι να μαλακώσουν και να τα βάλουμε στο multi για να τα κάνουμε κρέμα.Κατόπιν αφού τα πολτοποιήσουμε και τα κάνουμε κρέμα ρίχνουμε τον πουρέ σε μία κατσαρόλα και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα, αλάτι -πιπέρι ανάλογα την προτίμηση σας και το βάζουμε στην φωτιά να πάρει μια ελαφριά βράσει και σερβίρουμε


Κύριο Συστατικό : Μπρόκολο
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 1 Ώρα
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV