ΓΑΡΙΔΕΣ ΨΗΤΕΣ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΕΣ



2 Κιλά γαρίδες
1/4 Ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 Ντομάτες καθαρισμένες και κομμένες σε λωρίδες
1 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 Κουτάλι σούπας ρίγανη
4 Κουταλιές χυμό λεμονιού
1 Κουτάλι σούπας σκόρδο τεμαχισμένα
4 Κουταλιές σούπας ταμπάσκο
1 Κουταλάκι αλάτι
Πιπέρι

Τοποθετούμε όλα τα υλικά μας σε ένα γυάλινο μπολ και αφήνουμε της γαρίδες μέσα στην μαρινάτα για τουλάχιστον 4 ώρες. Όταν περάσουν η ώρες παίρνουμε τις γαρίδες και της τοποθετούμε πάνω σε γκριλ για να γίνουν και από τις 2 πλευρές, αφού γίνουν η γαρίδες μας μπορούμε να συνοδεύσουμε με ρύζι , πάνω από σαλάτα ή και μόνες τους περασμένες σε ξυλάκια για σουβλάκι. Αν θέλουμε να σερβίρουμε τις γαρίδες μας ποιο εντυπωσιακές κόβουμε ξυλάκια από δενδρολίβανο και όπως είναι με τα φιλαράκια της περνάμε από το κέντρο τους και της απολαμβάνουμε


Κύριο Συστατικό : Γαρίδες
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Μπάρμπεκιου
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Γκρίλ
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 8
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV