ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΙΜΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

12 μεγάλα κρεμμύδια
12 φέτες μπέικον
200 γρ. κιμάς
1 αυγό
3 κουταλιές γάλα
πιπέρι
λάδι
αλάτι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Σε ένα τηγάνι με λάδι σοτάρετε τον κιμά.
Αποσύρετε από τη φωτιά και μεταφέρετε τον κιμά σε μια πιατέλα για να τον ανακατέψετε με ένα ωμό αυγό, αλάτι και πιπέρι.
Ξεφλουδίζετε τα κρεμμύδια και τα αδειάζετε στο κέντρο.
Τα γεμίζετε με το μείγμα του κιμά.
Στο λάδι που απέμεινε, σοτάρετε το μπέικον. Το βγάζετε από το τηγάνι και ροδίζετε τα κρεμμύδια ομοιόμορφα.
Σε μια κατσαρόλα τοποθετείτε τα κρεμμύδια το ένα δίπλα στο άλλο, προσθέτετε το ζωμό όπου τα σοτάρατε και τα αφήνετε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά σκεπασμένα.
Ύστερα από μία ώρα ραντίζετε με μερικές κουταλιές γάλα και αφήνετε την κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά.

ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΙΜΑ
Κύριο Συστατικό : Κρεμμύδια
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 1 Ώρα & 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι , Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV