ΓΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ



1/2 κιλό γαύρο
ξύδι
1-2 κεφάλια σκόρδο
μαϊντανό
ελαιόλαδο

Αφαιρείτε τα κεφάλια και τα εντόσθια από τους γαύρους. Τους πλένετε καλά και τους στραγγίζετε. Βάζετε τα ψάρια σε ένα ταψάκι και τα καλύπτετε με ξύδι. Μετά από 24-30 ώρες, τα βγάζετε και τα καθαρίζετε από το κόκαλο. Τα βάζετε σε ένα ταψάκι, ανοιγμένα φιλέτα σε στρώσεις. Πασπαλίζετε κάθε στρώση με ψιλοκομμένο σκόρδο και μαϊντανό. Ρίχνετε λάδι μέχρι να καλυφθεί. Διατηρείται στο ψυγείο.


Κύριο Συστατικό : Γαύρος
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά & 12 Ώρες Μαρινάρισμα
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV