ΑΡΝΙΣΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΟΣΚΑΝΗΣ



1,5 κιλό άπαχο αρνί, κομμένο σε κύβους 2,5 εκατ.
1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε κύβους 2,5 εκατ.
1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κύβους 2,5 εκατ.
2 κρεμμύδια, κομμένα στα οχτώ
ΜΑΡΙΝΑΤΑ ΤΟΣΚΑΝΗΣ:
1/2 φλιτζάνι ντοματοπελτέ
1/2 φλιτζάνι λάδι
1/4 φλιτζανιού κόκκινο ξίδι
3 σκελίδες λιωμένο σκόρδο
2 κουταλάκια τσαγιού ρίγανη
1/2 κουταλάκι τσαγιού αλάτι
πιπέρι

Βάζετε σε μεγάλο μπολ όλα τα υλικά της μαρινάτα και τα ανακατεύετε καλά. Προσθέτετε το κρέας, την πιπεριά και το κρεμμύδι. Τα σκεπάζετε και τα αφήνετε σε θερμοκρασία δωματίου τουλάχιστον 3 ώρες ή τα βάζετε στο ψυγείο όλη τη νύχτα.Περνάτε εναλλακτικά τα κομμάτια του κρέατος, της πιπεριάς και του κρεμμυδιού σε καλαμάκια, τα ψήνετε σε ελαφρά βουτυρωμένο μπάρμπεκιου, αλείφοντάς τα και γυρίζοντάς τα συχνά, μέχρι το κρέας να ψηθεί από έξω, αλλά να είναι κόκκινο από μέσα, περίπου 12 λεπτά.


Κύριο Συστατικό : Αρνί
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 λεπτά & 12 Ώρες Μαρινάρισμα
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Μπάρμπεκιου
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 8
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV