ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΣΚΟΡΔΟ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

2 ματσάκια φρέσκα σκόρδα
6 αυγά
λάδι
αλάτι
πιπέρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Κόβετε τις ρίζες των σκόρδων και τις ξεφλουδίζετε αφαιρώντας την πρώτη φλούδα. Πετάτε τις ουρίτσες και τα ψιλοκόβετε.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε τα σκόρδα σε χαμηλή φωτιά προσθέτοντας μικρές ποσότητες ζεστού νερού για να μην καούν.
Όταν μαλακώσουν και ασπρίσουν, τα στραγγίζετε.
Χτυπάτε τα αυγά, τα αναμειγνύετε με τα σκόρδα, αλατοπιπερώνετε και πήζετε την ομελέτα στο τηγάνι, την αναποδογυρίζετε για να ροδίσει καλά και από τις δύο πλευρές.
Σερβίρετε την ομελέτα ζεστή.

ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΣΚΟΡΔΟ
Κύριο Συστατικό : Αυγά
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 5 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV