ΦΕΤΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

150 γρ. τυρί σκληρή φέτα
Λίγο αλεύρι
1/4 κούπας λάδι
Λίγη ρίγανη
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Ρίχνετε το λάδι στο σαγανάκι (σκεύος) και το βάζετε στη φωτιά. Περνάτε το τυρί από το νερό και ύστερα από το αλεύρι. Το τηγανίζετε στο καυτό λάδι και από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσει καλά. Πασπαλίζετε με ρίγανη.

ΦΕΤΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ
Κύριο Συστατικό : Φέτα
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 5 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Σαγανάκι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 1
Πηγή : NEWLINE


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV