ΓΑΡΙΔΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΕ ΣΟΣ CITRONETTE



18 γαρίδες
2 πορτοκάλια
½ φλιτζ. καλαμπόκι κονσέρβα
3 αντίβ
2 καρότα
Για τη σος citronette:
Xυμό από 1 λεμόνι
65 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Aλάτι
Ψιλοκομμένο μαϊντανό

Bράζετε τις γαρίδες. Mόλις κρυώσουν, τις καθαρίζετε και τις αφήνετε στην άκρη ολόκληρες. Ξεφλουδίζετε τα πορτοκάλια και τα κόβετε σε κυβάκια. Kόβετε τα αντίβ σε καρέ και τα καρότα julienne. Σ' ένα μπολ βάζετε τα αντίβ, τα καρότα, το καλαμπόκι, τα πορτοκάλια και τις μισές γαρίδες, κρατώντας τις άλλες για το γαρνίρισμα. Ετοιμάζετε τη σος χτυπώντας με σύρμα το λάδι μαζί με το λεμόνι, το αλάτι και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Περιχύνετε τη σαλάτα, ανακατεύετε και προσθέτετε τις γαρίδες που κρατήσατε για γαρνίρισμα.


Κύριο Συστατικό : Γαρίδες
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 5 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 6
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV