ΚΡΕΠΕΣ ΜΕ ΨΑΡΙ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

100 γρ. αλεύρι σταρένιο ολικής άλεσης
αλάτι
2 αβγά
250 ml. γάλα
2 κρεμμύδια
40 γρ. βούτυρο
400 γρ. άσπρο φιλέτο ψαριού
4 κ.σ. χυμό λεμόνι
πιπέρι
100 γρ. κρέμα γάλακτος
2 κ.σ. ντοματοπελτέ
1 κ.γ. τσίλι σκόνη
1 κ.σ. ψιλοκομμένα μυρωδικά
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Για το σουβλάκι Ανακατεύουμε το μέλι μαζί με το ξίδι, το ελαιόλαδο και το κύμινο και μαρινάρουμε σε αυτό το μείγμα το κρέας μας για 3 ώρες. Περνάμε το κρέας από 12 ξυλάκια για σουβλάκι (100γρ. Κάθε ξυλάκι). Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε σε ένα γκρίλ ή στα κάρβουνα. Δύο λεπτά πριν είναι έτοιμα τα σουβλάκια πασπαλίζουμε με ρίγανη. Για το dip Σε ένα blender ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Σερβίρουμε σε δύο μπόλ μαζί με τα σουβλάκια


Κύριο Συστατικό : Ψάρι
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV