ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΑΝΗΘΟ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

10 – 12 Μικρές πατατούλες
200γρ. Γιαούρτι
5-6 Κλωναράκια άνηθο ψιλοκομμένο
Αλάτι, Πιπέρι
Αλουμινόχαρτο
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Πλένουμε πολύ καλά τις πατατούλες. Κόβουμε τετράγωνα κομμάτια από το αλουμινόχαρτο και βάζουμε από μία πατάτα στο κέντρο.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και κλείνουμε. Κάνουμε το ίδιο με όλες τις πατάτες. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 1 ώρα. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με τον άνηθο.
Όταν ετοιμαστούν οι πατάτες τις αφήνουμε με το αλουμινόχαρτο. Όταν θέλουμε να τις φάμε τις χαράζουμε από επάνω και ρίχνουμε μία κουταλιά από το μείγμα με το γιαούρτι.


Κύριο Συστατικό : Πατάτες
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 1 Ώρα
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV