ΟΜΕΛΕΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

6 αυγά
10 άσπρα σπαράγγια
100 γρ. αρακάς
100 γρ. ζαμπόν
100 γρ. χωριάτικο χοιρινό λουκάνικο

Φυλάσσετε μόνο τις άσπρες κορφές από τα σπαράγγια και τις κόβετε σε κομμάτια περίπου 2 εκ. Αφαιρείτε την πέτσα από το λουκάνικο και το κόβετε σε μικρούς κύβους. Ψιλοκόβετε το ζαμπόν.
Σε ένα φαρδύ τηγάνι με 4 κουταλιές λάδι, σοτάρετε τα σπαράγγια, τον αρακά, το ζαμπόν και το λουκάνικο. Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάτε τα αυγά. Τα αναμειγνύετε με τα υπόλοιπα υλικά και φτιάχνετε την ομελέτα σε χαμηλό τηγάνι.
Την σερβίρετε ζεστή.

ΟΜΕΛΕΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ
Κύριο Συστατικό : Αυγά
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 5 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV