ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

4 αυγά
150 γρ. χοιρινή ωμοπλάτη
ψίχα ψωμιού (μπαγιάτικη)
γάλα
λάδι
αλάτι

Ψιλοκόβετε τη χοιρινή ωμοπλάτη. Βάζετε μισό ποτήρι ψίχας ψωμιού να μουλιάσει σε γάλα. Στραγγίζετε καλά. Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάτε τα αυγά και πασπαλίζετε με αλάτι.
Αναμειγνύετε τα αυγά με την ψίχα του ψωμιού και το κρέας. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε 4 κουταλιές λάδι. Μόλις κάψει το λάδι, φτιάχνετε την ομελέτα.
Φροντίζετε να γίνει ζουμερή στο εσωτερικό της και καλά ροδισμένη απέξω. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε την ομελέτα και με 8 αυγά αντί για 4.
Τη σερβίρετε ζεστή.


Κύριο Συστατικό : Αυγά
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 5 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV