ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΑΚΙΑ ΤΥΡΙΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

100 ml. γάλα
75 γρ. βούτυρο
125 γρ. αλεύρι
4-5 αβγά
125 γρ. φρεσκοτριμμένο πικάντικο τυρί
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Βράζουμε το γάλα με το βούτυρο και 75 ml νερό.Ρίχνουμε μεμιάς όλο το αλεύρι και ανακατεύουμε ώσπου το μείγμα να γίνει σφιχτή ζύμη.
Απομακρύνουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.προσθέτουμε στη ζύμη ένα αβγό και την αφήνουμε να κρυώσει.Στο τέλος,προσθέτουμε σιγά σιγά τα υπόλοιπα αβγά με 100 γρ τυρί,ώσπου η ζύμη να γυαλίσει έντονα.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 225 βαθμούς.Με ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής φτιάχνουμε δισκάκια σε αλευρωμένο ταψί και τα πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί.
Τα ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 10 λεπτά,έπειτα τα ψήνουμε για άλλα 20 λεπτά στους 175 βαθμούς. Είναι έτοιμα για σερβίρισμα.


Κύριο Συστατικό : Πράσο
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 25 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV