ΜΙΚΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΦΟΡΜΑΕΛΑΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Τυρί φορμαέλα
Ροδάκινο
Ηλιέλαιο
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Κόβουμε το τυρί σε κύβους. Αποφλοιώνουμε το ροδάκινο και κόβουμε κι αυτό σε κύβους ισομεγέθεις με το τυρί.
Διαπερνάμε τους κύβους εναλλάσσοντάς τους σε μικρό ξύλινο σουβλάκι ή οδοντογλυφίδα. Αλείφουμε ελαφρώς με το ηλιέλαιο και ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι να χρωματισθούν από όλες τις πλευρές.
Μπορούν να προσφερθούν σε cocktails ή να συνοδεύσουν θαυμάσια την τσικουδιά.


Κύριο Συστατικό : Φορμαέλα
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 5 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : KERASMA


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV