ΑΓΓΟΥΡΑΚΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΗΤΟ ΠΑΝΤΖΑΡΙ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

2 αγγούρια καθαρισμένα και κομμένα σε κυλίνδρους 3cm (12 κυλίνδρους)
1Ο0 γρ. ταραμά
Χυμό από 2-3 λεμόνια
350 ml ελαιόλαδο
3 φέτες ψωμί χωρίς κόρα βρεγμένες και στραγγισμένες
1 παντζάρι μεγάλο καθαρισμένο, κομμένο πολύ λεπτό στη ζαμπονομηχανή και κομμένο Julienne.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Για τη ταραμοσαλάτα : Xτυπάμε στο γουδί τον ταραμά με το χυμό από ένα λεμόνι μέχρι να γίνει αλοιφή. Βάζουμε τον ταραμά στο μίξερ και χτυπώντας προσθέτουμε το ψωμί και λίγο λίγο το λάδι. Προσθέτουμε και το υπόλοιπο λεμόνι.
Για το παντζάρι: Τηγανίζουμε το παντζάρι σε μία φριτέζα μέχρι να γίνει τραγανό.
Το στεγνώνουμε σε χαρτί κουζίνας και το αλατίζουμε. Για να σερβίρουμε ανοίγουμε μια τρύπα με ένα σκουπ στα αγγούρια και τα γεμίζουμε με ταραμοσαλάτα. Από πάνω βάζουμε λίγο τηγανητό παντζάρι.


Κύριο Συστατικό : Ταραμάς
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 5 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι έτσι
Μερίδες : 6
Πηγή : KERASMA


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV