ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΑΡΙΝΑΤΑ



1 κιλό κιλότο μοσχαρίσιο
1 μεγάλο κρεμμύδι, σε φέτες
1/3 φλιτζανιού λάδι
1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
4 σκελίδες κομμένο σκόρδο
1 κουταλιά σούπας μαυροπίπερο
1/2 φλιτζάνι φύλλα ιταλικού μαιντανού
1 κουταλιά σούπας φύλλα από φρέσκο θυμάρι

Κόβετε το κρέας κατά μήκος σε μακριές επίπεδες λωρίδες. Τις ανακατεύετε στο μπολ με τα κρεμμύδια, το λάδι, το κρασί, το σκόρδο, το μαυροπίπερο, το μαιντανό και το θυμάρι. Σκεπάζετε το μπολ και το βάζετε στο ψυγείο τουλάχιστον 4 ώρες, κατά προτίμηση όλη τη νύχτα.Βγάζετε το κρέας από τη μαρινάτα και πλέκετε τις λουρίδες σε καλαμάκια. Τα ψήνετε σε μπάρμπεκιου από όλες τις πλευρές μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν.


Κύριο Συστατικό : Μοσχάρι
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Μπάρμπεκιου
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 λεπτά & 12 Ώρες Μαρινάρισμα
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Σχάρα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV