ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ



1 κιλό φιλέτο μοσχαριού
1/2 φλιτζάνι λάδι
2 κουταλιές σούπας άσπρο ξίδι
1/4 φλιτζανιού χυμό λεμονιού
1/4 φλιτζανιού κάππαρη
2 κουταλιές σούπας κομμένο φρέσκο εστραγκόν

Κόβετε το κρέας σε λουρίδες. Το ανακατεύετε σε μπολ με το λάδι, το ξίδι, το χυμό λεμονιού, την κάππαρη και το εστραγκόν, το σκεπάζετε και το αφήνετε στο ψυγείο τουλάχιστον 4 ώρες ή όλη τη νύχτα.Βράζετε κρεμμύδια για 5 λεπτά, τα στραγγίζετε, τα κρυώνετε και τα κόβετε στη μέση.Περνάτε το κρέας και το κρεμμύδι σε καλαμάκια. Ψήνετε τα σουβλάκια σε μπάρμπεκιου από κάθε πλευρά μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν.


Κύριο Συστατικό : Μοσχάρι
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Μπάρμπεκιου
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 λεπτά & 12 Ώρες Μαρινάρισμα
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Σχάρα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV