ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΠΡΑΣΣΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

1 κιλό Πράσσα
1 ματσάκι σέλινο
1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
700 γρ. κιμά
300 γρ ψωμί τριμμένο
1/2 κιλό ντομάτες τριμμένες
2 αυγά
3 κουταλιές ελαιόλαδο
3 κουταλιές κρασί
3 κουταλιές γάλα
1 κρεμμύδι τριμμένο
3 κουταλιές μαιντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι-Πιπέρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Πλένουμε τα πράσσα και το σέλινο και τα χοντροκόβουμε.
Τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα με το λάδι , τις ντομάτες , αλάτι και νερό να τα σκεπάσουν και τα αφήνουμε να μισοψηθουν 15-20 λεπτα.
Κατόπιν ετοιμάζουμε τους κεφτέδες μας με όλα τα υπόλοιπα υλικά μας τους τηγανιζουμε και τέλος τους τοποθετούμε μεσα στο τσουκάλι με τα χορτα μας και τους αφηνουμε να βρασουν για ακομη 20 λεπτα και 10 λεπτα απο την αλλη.


Κύριο Συστατικό : Κιμάς , Πράσσα
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 50 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Μάριος Γλύκας


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV