ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ



4 στήθη κοτόπουλου, χωρίς κόκαλο
2 μεγάλα κρεμμύδια, κομμένα στα οχτώ
ΜΑΡΙΝΑΤΑ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟΥ:
1/2 φλιτζάνι λάδι
1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένο σκόρδο
1 κουταλιά σούπας κομμένο φρέσκο δεντρολίβανο
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1/2 φλιτζάνι φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού

Ρίχνετε όλα τα υλικά της μαρινάτα σε δοχείο με πώμα. Το κουνάτε μέχρι να σμίξουν όλα τα υλικά. Κόβετε το κοτόπουλο σε κύβους των 2,5 εκατ. Το βάζετε σε μπολ μαζί με το κρεμμύδι, χύνετε από πάνω τη μαρινάτα, το κουνάτε να καλυφθεί καλά, το σκεπάζετε και το αφήνετε στο ψυγείο όλη τη νύχτα. Το ανακατεύετε πότε πότε.Περνάτε εναλλακτικά τα κομμάτια του κοτόπουλου και του κρεμμυδιού σε καλαμάκια. Τα ψήνετε στο μπάρμπεκιου μέχρι να γίνουν καφετιά, γυρίζοντάς τα κάπου κάπου και αλείφοντάς τα με μαρινάτα, περίπου 10 λέπτα.


Κύριο Συστατικό : Κοτόπουλο
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Μπάρμπεκιου
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 20 λεπτά & 6 Ώρες Μαρινάρισμα
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Σχάρα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 8
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV