ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΕ ΑΡΝΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΜΑΝΓΚΟ



1 κιλό κομμάτια αρνίσιου κρέατος χωρίς κόκαλο
1/4 φλιτζανιού ελαφριά σόγια σος
1/4 φλιτζανιού ξίδι ρυζιού
1/4 φλιτζανιού λάδι
1 κουταλιά σούπας τριμμένο φρέσκο τζίντζερ
3 μάνγκο, κομμένα σε κύβους 2 εκατ.

Αφαιρείτε το πάχος από το κρέας και το κόβετε σε κύβους των 2 εκατ. Ανακατεύετε σε μπολ το κρέας με τη σόγια, το ξίδι, το λάδι και την πιπερόρριζα, τα σκεπάζετε και τα βάζετε στο ψυγείο τουλάχιστον 4 ώρες, κατά προτίμηση όλη τη νύχτα.Περνάτε σε καλαμάκια το κρέας και το μάνγκο, τα ψήνετε σε μπάρμπεκιου και από κάθε πλευρά μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν.


Κύριο Συστατικό : Αρνί
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Μπάρμπεκιου
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 λεπτά & 6 Ώρες Μαρινάρισμα
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Γκρίλ
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 8
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV