ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ



500 γρ. κιμά από μπούτι βοδινού
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1/4 φλιτζανιού Ψωμί
1/4 φλιτζανιού κομμένο φρέσκο κόλιαντρο
4 πράσινες πιπεριές, κομμένες
2 αυγά
1 κουταλιά σούπας τριμμένη φρέσκια πιπερόρριζα
1 κουταλιά σούπας τριμμένο κύμινο
2 σκελίδες λιωμένο σκόρδο
1 κουταλιά σούπας χυμό λεμονιού
αλάτι
σπορέλαιο
σάλτσα καυτής πιπεριάς

Βάζετε όλα τα υλικά, εκτός από το λάδι και τη σάλτσα σε μπολ. Τα σκεπάζετε και τα βάζετε στο ψυγείο τουλάχιστον 2 ώρες ή όλη τη νύχτα.Πλάθετε το μείγμα σε σχήμα λουκάνικων, περίπου 1/4 φλιτζανιού το καθένα και τα περνάτε σε καλαμάκια. Αλείφετε τη σχάρα του μπάρμπεκιου με λάδι και ψήνετε τα σουβλάκια από όλες τις πλευρές, περίπου 10 λεπτά. Σερβίρονται με σάλτσα καυτερής πιπεριάς.


Κύριο Συστατικό : Κιμάς
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Μπάρμπεκιου
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 λεπτά & 6 Ώρες Μαρινάρισμα
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Γκρίλ
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 8
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV