ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ



1 κιλό σπάλα μοσχαριού, με βγαλμένο το πάχος και κομμένη σε κύβους
16 μικρές κόκκινες ντομάτες
1 πράσινη πιπεριά, σε κύβους
1 κόκκινη πιπεριά, σε κύβους
2 μεγάλα κρεμμύδια, στα οχτώ
ΜΑΡΙΝΑΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΟΥ:
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1/2 κουταλάκι τσαγιού κύμινο
1 κουταλάκι τσαγιού φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού
1/2 κουταλάκι τσαγιού άσπρο ξίδι
λίγο τσίλι
1 σκελίδα λιωμένο σκόρδο

Ανακατεύετε τα υλικά της μαρινάτα σε μπολ. Προσθέτετε το κρέας και το κουνάτε καλά για να καλυφθεί όλο. Το σκεπάζετε και το βάζετε στο ψυγείο όλη νύχτα.Περνάτε στα καλαμάκια τους κύβους του κρέατος, την ντομάτα, τις πιπεριές και το κρεμμύδι. Ψήνετε τα σουβλάκια σε μπάρμπεκιου περίπου 10 λεπτά μέχρι να γίνει το κρέας.


Κύριο Συστατικό : Μοσχάρι
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Μπάρμπεκιου
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 λεπτά & 6 Ώρες Μαρινάρισμα
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Γκρίλ
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 8
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV