ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΑΛΑΚΟ ΤΥΡΙ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

4 μεγάλες Πατάτες
1 φλιτζάνι μαλακό Τυρι
3 φρέσκα πολύ ψιλοκομμένα Κρεμμυδάκια
2 κουταλιές τριμμένη Παρμεζάνα
2 κουταλιές φρέσκος ψιλοκομμένος Βασιλικός
1 κουταλιά φρέσκο ψιλοκομμένο Σκόρδο
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Τρυπήστε μερικές φορές με ένα πηρούνι τις πατάτες. Τυλίξτε τες μία μία σε αλουμινόχαρτο και βάλτε τες στην πλάκα ψησίματος. Ψήστε τες περίπου 1 ώρα ή μέχρι να μαλακώσουν. Ξετυλίξτε τες από το αλουμινόχαρτο, κόψτε στην καθεμιά ένα σταυρό βάθους 5 εκ. και ανοίξτε τες προσεκτικά. Ανακατώστε τα υπόλοιπα ύλικα και πιέστε τα μέσα στο κάθε άνοιγμα.


Κύριο Συστατικό : Πατάτες
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 1 Ώρα
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Μάριος Γλύκας


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV