ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ



500 γρ. μανιτάρια στρογγυλά σε κονσέρβα
2 κρεμμύδια
1 κουτ. σούπας σπόρους κόλιαντρου
2 κουτ. σούπας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
100 ml λευκό κρασί
1/2 λεμόνι
μαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Ξεφλουδίζετε και χοντροκόβετε τα κρεμμύδια και τη σκελίδα σκόρδου. Κοπανάτε τους σπόρους του κόλιαντρου μέσα σ'ένα γουδί. Σουρώνετε τα μανιτάρια και τα τοποθετείτε σε πιάτο σούπας. Προσθέτετε αυτά που έχετε ήδη ψιλοκόψει, τον κόλιαντρο, το λάδι, το χυμό λεμονιού και το λευκό κρασί. Ρίχνετε πιπέρι και ανακατεύετε. Βάζετε στο ψυγείο για 30 λεπτά το λιγότερο προτού σερβίρετε.

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Κύριο Συστατικό : Μανιτάρια
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV