ΣΚΟΤΣΕΖΙΚΑ ΑΥΓΑ



500 γρ. κιμά λουκάνικου
2 κουταλιές σούπας κομμένο μαιντανό
1 κουταλάκι τσαγιού κάρι σε σκόνη
4 σφιχτά αυγά
1 αυγό, ελαφρά χτυπημένο
1/4 φλιτζανιού γάλα
1/2 φλιτζάνι κοινό αλεύρι
1 φλιτζάνι ψίχουλα από ξερό ψωμί
λάδι για το τηγάνισμα

Ανακατεύετε τον κιμά, το μαιντανό και το κάρι, τα χωρίζετε σε 4 μερίδες. Πιέζετε κάθε μερίδα για να γίνει ένας κύκλος διαμέτρου 12 εκατ.Βουτάτε τα σφιχτά αυγά στο μείγμα του χτυπημένου αυγού και του γάλατος και μετά τα ρίχνετε στο αλεύρι.Τοποθετείτε τα αυγά στο κέντρο του κιμά και φροντίζετε να τα τυλίξετε τελείως με τον κιμά.Βουτάτε τα αυγά στο μείγμα του αυγού και του γάλατος και μετά στα ψίχουλα.Τα τηγανίζετε σε ζεστό λάδι μέχρι να ροδίσουν, τα στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί, τα αφήνετε να κρυώσουν και τα σερβίρετε κομμένα στη μέση.


Κύριο Συστατικό : Αυγό, Λουκάνικο
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Πάρτυ
Χώρα Προέλευσης : Σκωτία
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 8 κομμάτια
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV