ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΜΕ ΣΤΑΦΥΛΙ



1 κιλό παρμεζάνα Grana Padano
1 κιλό Σταφύλια κόκκινα ή λευκά της αρεσκείας σας

Κόβετε την παρμεζάνα σε ακανόνιστα κομματάκια και τη σερβίρετε στο μπουφέ με το σταφύλι. Προσέχετε να υπάρχουν δίπλα μικρά πιρουνάκια ή οδοντογλυφίδες για να μπορείτε να τα σερβίρετε.
Tip
Το απλό αυτό πιάτο αποτελεί μία κλασική αλλά διαχρονική πρόταση finger food για τον μπουφέ και τα καλοκαιρινά πάρτι, καθώς το ιταλικό τυρί παρμεζάνα είναι άξιος συνοδός του λευκού κρασιούκαι των δροσιστικών κοκτέιλ.

parmezana me stafili
Κύριο Συστατικό : παρμεζάνα
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ιταλία
Χρόνος Προετοιμασίας : 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 40
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV