ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ



200 γρ. μανιτάρια
4 αυγά
2 κουταλιές σάλτσα ντομάτας
1 μικρό κρεμμύδι
3 πιπεριές κονσέρβας
1 σκελίδα σκόρδου
1 λεμόνι
1 φέτα ψίχα ψωμιού
πιπέρι
50 γρ. βούτυρο
λάδι
αλάτι

Πλένετε, ραντίζετε με χυμό λεμονιού και κόβετε σε φέτες τα μανιτάρια. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το σοτάρετε με το βούτυρο. Προσθέτετε τα μανιτάρια και τα σοτάρετε σε δυνατή φωτιά. Νοστιμίζετε με αλάτι και πιπέρι. Χτυπάτε τα αυγά, προσθέτοντας τη θρυμματισμένη ψίχα ψωμιού, τη σάλτσα ντομάτας, το ψιλοκομμένο σκόρδο και τα μανιτάρια. Σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι, ψήνετε καλά την ομελέτα, αφήνοντάς την ζουμερή στο εσωτερικό της. Την αφήνετε να σταθεί για λίγα λεπτά στο τηγάνι και τη σερβίρετε.

omeleta me manitaria
Κύριο Συστατικό : Αυγά
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 5 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV