ΓΑΡΙΔΕΣ ΤΥΛΙΓΜΕΝΕΣ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ



750 γρ. μεγάλες άβραστες γαρίδες
1/2 φλιτζάνι λάδι
2 κουταλιές σούπας άσπρο ξίδι
2 σκελίδες λιωμένο σκόρδο
2 κουταλιές σούπας κομμένη φρέσκια ρίγανη
8 φέτες μπέικον

Καθαρίζετε τις γαρίδες αφήνοντας ανέπαφη την ουρά.Ανακατεύετε το λάδι,το ξίδι,το σκόρδο και τη ρίγανη σε μπολ,προσθέτετε τις γαρίδες και δουλεύετε καλά το μείγμα.Σκεπάζετε το μπολ,το αφήνετε στο ψυγείο τουλάχιστον 1 ώρα,κατά προτίμηση όλη νύχτα και στραγγίζετε το μείγμα.Κόβετε τις φέτες του μπέικον στα 3.Τυλίγετε ένα κομμάτι μπέικον γύρω από κάθε γαρίδα,το ασφαλίζετε με οδοντογλυφίδα.Ψήνετε τις γαρίδες σε προθερμασμένο γκριλ για 5 περίπου λεπτά,μέχρι να ψηθεί το μπέικον και να γίνουν οι γαρίδες,γυρίζοντας τες πότε πότε.

garides me mpeikon
Κύριο Συστατικό : Γαρίδες
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Μεξικό
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 λεπτά & 1 Ώρα μαρινάρισμα
Χρόνος Μαγειρέματος : 5 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Γκρίλ
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 24 κομμάτια
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV